Автомобилът ви заслужава най-добрата грижа, за да изглежда винаги като нов. Два от най-ефективните продукти на пазара, които ще ви помогнат в тази задача, са Препаратът за почистване на джанти SONAX FelgenBeast и Препаратът за блясък на гуми SONAX Reifenglanz Special Edition. Комбинацията от тези два продукта от Sonax осигурява цялостно почистване и блясък на джантите и гумите на вашия автомобил, придавайки му завършен и професионален вид.

Защо трябва да почистваме джантите и гумите на автомобила редовно?

Редовното почистване на джантите и гумите не е просто въпрос на естетика, а и на безопасност и дълготрайност на повърхностите. Джантите са подложени на голямо натоварване и често събират спирачен прах, масла, кал и други замърсявания, които могат да повредят повърхността им и да доведат до корозия. Редовното почистване предпазва джантите от тези вредни натрупвания и удължава техния живот и добър външен вид.

Гумите, от друга страна, са ключов елемент за безопасността на пътя. Натрупването на мръсотия и остатъци може да намали сцеплението им и да влоши тяхното представяне. Честото почистване и поддръжка на гумите предотвратяват преждевременното им стареене и напукване, осигурявайки по-дълъг живот и оптимално поведение на пътя.

Препарат за почистване на джанти SONAX FelgenBeast

SONAX FelgenBeast е препарат, създаден специално за почистване на джанти, който ефективно премахва замърсявания, като спирачен прах, масла и други упорити наслагвания. Едно от най-големите му предимства е, че е подходящ за всички видове джанти – алуминиеви, стоманени, хромирани и боядисани.

Формулата му е pH-неутрална, което означава, че не само почиства ефективно, но и е безопасен за повърхностите и околната среда. Той е особено нежен към материалите и не атакува повърхността на джантата или болтовете на колелата. Подходящ е за колела с TPMS (система за контрол на налягането в гумите).

Как се използва:

  1. Напръскайте препарата върху сухите джанти.
  2. Оставете да подейства 3-5 минути, като препаратът ще промени цвета си, показвайки действието си.
  3. Изплакнете обилно с вода, като използвате силна струя за най-добри резултати.

Препарат за блясък на гуми SONAX Reifenglanz Special Edition

SONAX Reifenglanz е специално разработен за придаване на дълготраен блясък и свеж вид на гумите. Този препарат не само подобрява външния вид на гумите, но и ги предпазва от напукване и преждевременно стареене, благодарение на иновативната си формула, обогатена със силиконови масла.

Запечатващият ефект, който препаратът осигурява отблъсква водата при силни валежи и осигурява допълнителна безопасност. А блестящият вид на гумата се запазва в продължение на няколко седмици. SONAX Reifenglanz е подходящ за всички видове гуми.

Как се използва:

  1. Напръскайте препарата върху чисти и сухи гуми. Нанесете само по борда на гумата и около джантата!
  2. Разпределете равномерно по страничната част (борда) на гумите, като използвате гъба или апликатор.
  3. Оставете да изсъхне за няколко минути, за да получите дълготраен блясък.

Поддържането на автомобила в перфектно състояние никога не е било по-лесно с продуктите на Sonax. Препаратът за почистване на джанти SONAX FelgenBeast и Препаратът за блясък на гуми SONAX Reifenglanz Special Edition са идеалното дуо за всеки автомобилен ентусиаст, който иска да постигне професионални резултати у дома. Можете да намерите тези и много други продукти на марката в онлайн магазина на официалния представител на Sonax за България www.senax.bg, както и на място във фирмения магазин в гр. София, бул. Проф. Цветан Лазаров 92.

Не се колебайте да се доверите на доказаното качество на Sonax за перфектния вид на вашия автомобил.