Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Свържи се с нас:

02 / 943 33 56

НАЙ-ДОБРИТЕ СЕ ПОДКРЕПЯТ: LIQUI MOLY - ЧАСТ ОТ ФОРМУЛА 1

Дата: 2019-02-14

Лидерът на масла и добавки инвестира милиони в състезателната серия!

 

LIQUI MOLY стартира 2019 година със сензация: германският лидер на масла и добавки навлиза във Формула 1. "Надяваме се, че от над 1 милиард зрители, които гледат Формула 1 по телевизията по цял свят всяка година, някои от тях ще се запознаят отблизо с  LIQUI MOLY и ще пробват нашите продукти", каза изпълнителният директор Ернст Прост.

 

LIQUI MOLY ще бъде представен в голям мащаб за първи път на Гран При в Бахрейн на 31 март. "Формула 1 и LIQUI MOLY са страхотен отбор - в края на краищата и двамата са на върха", казва още Ернст Прост.

 

След Гран При в Бахрейн, логото на LIQUI MOLY ще бъде представено в половината от останалите състезания. Кампанията ще струва на компанията няколко милиона. "Ако искате да достигнете до много хора по целия свят, трябва да мислите глобално и да правите огромни инвестиции", казва Ернст Прост.

 

LIQUI MOLY  не си партира с Формула 1 за първи път. Още през 2000 година Liqui Moly подкрепи  Team Jordan.

 

Успехът трябва да се основава на три стълба тази година според г-н Прост: „Отлично качество на продуктите, световна търговска мощност и драстично разрастване на маркетинговия профил на марката ни.“ 

Кошница

Кошницата е празна.