Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Свържи се с нас:

02 / 943 33 56

Новини

17 Апр 2019

КУПИ МАСЛО LIQUI MOLY И ВЗЕМИ ПОДАРЪК!


             

Купи моторно масло от серията Molygen 5w30 и/или 5w20  и/или 5w40  и при всяка покупка получаваш подарък добавка за промиване на двигателя.

Промоцията е валидна от 1 Април до 1 Май 2019 година или до изчерване на наличните количества. 

LIQUI MOLY - марка номер едно за масла и добавки!

Още

14 Фев 2019

НАЙ-ДОБРИТЕ СЕ ПОДКРЕПЯТ: LIQUI MOLY - ЧАСТ ОТ ФОРМУЛА 1

Лидерът на масла и добавки инвестира милиони в състезателната серия!

 

LIQUI MOLY стартира 2019 година със сензация: германският лидер на масла и добавки навлиза във Формула 1. "Надяваме се, че от над 1 милиард зрители, които гледат Формула 1 по телевизията по цял свят всяка година, някои от тях ще се запознаят отблизо с  LIQUI MOLY и ще пробват нашите продукти", каза изпълнителният директор Ернст Прост.

 

LIQUI MOLY ще бъде представен в голям мащаб за първи път на Гран При в Бахрейн на 31 март. "Формула 1 и LIQUI MOLY са страхотен отбор - в края на краищата и двамата са на върха", казва още Ернст Прост.

 

След Гран При в Бахрейн, логото на LIQUI MOLY ще бъде представено в половината от останалите състезания. Кампанията ще струва на компанията няколко милиона. "Ако искате да достигнете до много хора по целия свят, трябва да мислите глобално и да правите огромни инвестиции", казва Ернст Прост.

 

LIQUI MOLY  не си партира с Формула 1 за първи път. Още през 2000 година Liqui Moly подкрепи  Team Jordan.

 

Успехът трябва да се основава на три стълба тази година според г-н Прост: „Отлично качество на продуктите, световна търговска мощност и драстично разрастване на маркетинговия профил на марката ни.“ 

Още

11 Окт 2018

LIQUI MOLY ЩЕ СИ ПАРТНИРА С CHICAGO BULLS

През новия баскетболен сезон на NBA Liqui Moly ще тича с Биковете! В края на септември производителят на моторни масла и добавки №1 в Германия обяви своето двугодишно партньорство с легендарните Chicago Bulls.

„Това е най-мащабната ни спонсорска програма, правена някога в Северна Америка”, сподели Питър Бауман, маркетинг мениджър на Liqui Moly, „Надяваме се, че влиянието на това партньорство ще се усети и далеч извън пределите на САЩ – NBA е най-популярната баскетболна лига в света, а милионите лоялни и отдадени фенове на Chicago Bulls са разпръснати навсякъде по света”

Liqui Moly ще се настани удобно в „дома” на Chicago Bulls  спортната зала United Center в Чикаго, най-голямата по обем спортна арена в САЩ. Това включва постоянно присъствие на логото на LM върху двата баскетболни коша, дигиталните табла в залата, рекламни пана, както и в социалните мрежи. От Liqui Moly ще имат възможността и да канят баскетболните запалянковци сред своите клиенти да гледат игрите на живо.

Атрактивен спорт, световноизвестна лига и страхотен отбор с милиони последователи за нас това е перфектната комбинация! Chicago Bulls и Liqui Moly са световноизвестни в своята област марки”, допълва Бауман

Баскетболният отбор има богата 50-годишна история и редица ненадминати постижения и рекорди – Биковете са печелили всеки финал на NBA, на когото са играли. От там започват пътя си едни от най-големите баскетболни звезди, сред които Майкъл Джодран, Скоти Пипън, Денис Родман, Дерик Роуз, Хоръс Грант, Джими Бътлър, както и треньорът Фил Джаксън.

Изключително доволни сме, че намерихме такъв силен патрньор в лицето на Liqui Moly. Първокласна марка със световен обхват, която споделя нашия стремеж към качество и високи постижения”, коментира Матю Коб вицепрезидент на отдел Бизнес стратегия и анализ в Chicago Bulls.

Въпреки че от Liqui Moly спонсорират предимно събития, свързани с мотоциклетните спортове, вече започват да се отдалечават от пистата. От няколко години компанията е спонсор на германския баскетболен отбор Ratiopharm Ulm, както и на американския отбор по хокей LA Kings.

Liqui Moly е компания, създадена преди повече от 60 години, експерт с дългогодишни традиции и опит в производството на моторни масла и добавки. Всички продукти с марка Liqui Moly се разработват и произвеждат в Германия и подлежат на сериозни тестове и контрол, които доказват техните неоспорими и ненадминати качество и ефективност. Днес продуктовата гама на компанията обхваща около 4 000 артикула, с водещо присъствие на пазара на автомобилни масла и добавки в над 120 държави.

Още

11 Юни 2018

СЕНАКС ПРАЗНУВА КАТЕРАЧ НА ГОДИНАТА СЪС SONAX

   

 

„Катерач на годината“ в Европа, призът, с който най-добрата немска марка за автокозметика SONAX отличи екипа на фирма „Сенакс“ за постигнати резултати през 2017 г.

   Урсула Лоренц, мениджър продажби в SONAX GmbH, пристигна в България, за да връчи специалната награда, зад която стоят много усърдна работа и екипен дух.

   Отличието „Катерач на годината“ показва най-висок ръст в продажбите за 2017 година между всички партньори на SONAX в Европа.

   Повече от 20 години партньорство и непрекъснато развитие при производството на иновационни продукти в категорията „Грижа за автомобила”, това свързва немската компания SONAX и българската фирма „Сенакс“.

 „Чувствам се изключително благодарен за тази награда, защото знам, че тя е плод на труда и идеите на всички хора около мен. Когато чуеш от партньор като SONAX, че си по-добър от всички в Европа, това означава много, защото преди цифрите стоят хората до теб и доверието, което им гласуваш. Приемам постигнатите резултати не просто като процент, а като разговор с клиент, който ти казва, че вярва в твоята история. Благодаря, че споделяме всичко това със SONAX и хората в компанията, с които заедно продължаваме напред към следващото предизвикателство“, сподели Николай Стоянов, управител на „Сенакс“ ООД.

  Някои от най-великите алпинисти казват, че катеренето е самотно занимание, което понякога те изправя пред трудно преодолими препятствия, и времето, с което разполагаш, за да вземеш правилното решение, е много малко.

   Да оцелееш в света на бизнеса и да запазиш човешкият си облик е не по-малко рисково начинание, но голямата разлика в сравнение с истинското катерене е, че в повечето случаи не си сам по пътя към големите постижения.

   В „Сенакс“ продължаваме заедно да се катерим нагоре и да помним, че няма връх, който да е на всяка цена.

Още

26 Апр 2018

ПЕТРОЛ ПРОДЪЛЖАВА ПАРТНЬОРСТВОТО СИ С КИРИЛ НИКОЛОВ– DISL

 

Иновативното гориво DIESEL GREEN FORCE е запазена марка на Петрол АД и е разработено с високачествена немска добавка от LIQUI MOLY.  DIESEL GREEN FORCE продължава да печели за втора поредна година последователи, вдъхновени от философията за по-чист живот.

 

Петрол АД надгради генералното си партньорство с Кирил Николов– Disl като ще подкрепя участието на ориентировача в различни състезания и през този сезон.

 

„Предизвикателство. Вдъхновение. Възможно.“, три ключови думи, с които най-изявения български ориентировач и планински бегач Кирил Николов– Disl ще отбележи новата състезателна година.

 

  

 

„Подкрепям кампанията на DIESEL GREEN FORCE, защото вярвам, че устойчивото развитие и мерките за опазване на околната среда, са личен ангажимент на всеки човек и социално отговорна компания.”, сподели Кирил Николов- Disl по време на пресконференцията за представяне на партньорството и новата състезателна програма.

 

DIESEL GREEN FORCE е гориво с характер от ново поколение, създадено за първи път през 2016 година в партньорство с немската компания LIQUI MOLY, лидер в Германия при производството на моторни масла и добавки. Продуктът повишава цетановото число на дизеловото гориво до 3 точки.

 

DIESEL GREEN FORCE е тестван в специализирана лаборатория в Германия, като резултатите показват намаляване на вредните емисии до 60%, по-нисък разход на гориво до 3%, по-голяма мощност и подобряване на свободното ускорение на двигателя до 19%. Тези показатели потвърждават толерантността на продукта към хората и околната среда, една от причините, заради които Кирил Николов– Disl  избра да продължи партньорството си с Петрол АД.

 

  

 

Пред бегача предстоят първото издание на надпреварата Red Bull Moreni Challenge, поредното издание на планинското състезание Пирин Ултра, което тази година за първи път ще бъде част от Migu Run Skyrunner® World Series – Световната купа по скайрънинг, планинското предизвикателство по маршрута Е4 с дължина 260 км и участието му в Golden Trail Series  -поредица от петте най-динамични състезания по планинско бягане, завършващи с грандфинал.

 

„Невъзможното е невъзможно, докато не стане възможно”, посланието от кампанията на DIESEL GREEN FORCE, което е в пълен унисон с постиженията на Кирил Николов– Disl и неговото мото INSPIRE SOMEONE, изписано върху автомобила, с който той се придвижва, когато не бяга по планинските склонове.

 

Пожелаваме успех на Disl в предстоящитесъстезания и вярваме, че човек може да постигне толкова, колкото възможности успее да види пред себе си.

Още

23 Фев 2018

ПАРТНЬОРСТВОТО НА ARAI С ТТ СЪСТЕЗАНИЯТА НА ОСТРОВ МАН ПРОДЪЛЖАВА 

ARAI Helmet представи лимитирана серия на новата каска RX-7V Isle of Man TT 2018, колекционерско издание, с което компанията отбелязва 10-о юбилейно издание от началото на партньорството със състезанията на остров Ман.

Моделът  ARAI RX-7V IoMTT 2018 ще бъде показан на състезанията Isle of Man TT през май, а след това във всеки оторизиран дилър на ARAI Helmet.

ARAI Helmet и IoMTT представят по един лимитиран модел всяка година, като ARAI е единствената марка каски, която може да използва оригиналното лого на TT състезанията.

Италианският топ дизайнер Алдо Друди създава прекрасните графики и дизайна на уникалните модели още от самото начало на партньорството, което ще продължи и през следващите години.

Няма как да не я обикнете, защото тя е на един завой разстояние от съвършенството. Това е RX-7V Isle of Man TT 2018. 

Каските ARAI са изключително популярни най-вече заради своята ексклузивност, неповторими графики и перфектно изпълнение. Лимитираната серия е представена за първи път през 2007 година – моделът "Centenary" , по повод отбелязването на 100 - годишнината от легендарните TT състезания.

Феновете на мотоциклетните спортове имат възможността да се радват на новото издание на ARAI IoMTT всяка година. Дизайнът за 2018 година е в духа на колекциите IoMTT и отбелязва  десетата годишнина от първата лимитирана серия за остров Ман, с познатото лого "ТТ” и надписа „Ellan Vannin”, който означава името на острова на местния език. Черната основа на каската е в контраст с големи червени детайли и златни акценти. В предната част е отделено специално място за надписа „10-о лимитирано издание”, което подчертава факта, че от този модел ще бъдат произведени ограничено количество каски.

Изработката на модела покрива всички критерии на състезателите за идеална каска - технология и дизайн, които осигуряват максимална защита при каране в различни условия.

С внимание към всеки детайл, серията RX-7V е съвкупност от  знанията и опита на АRAI Helmet в технологията за производство на каски. С изцяло нова външна обвивка PB-SNC², модерната технология VAS (Variable Axis System) и новата Eco Pure, анти-бактериална вътрешна част,  каската е по-близо до идеалната форма от всеки друг път.

АRAI RX-7V IoMTT 2018 се отличава с нов дифузьор, който подобрява аеродинамика при висока скорост и минимален шум. Комбинираните системи предлагат отлична и ефективна вентилация. Новата система за закопчаване на визьора (взаимстван от каските за F1) с напълно модифициран тристепенен механизъм за затваряне го закрепва както никога досега - с един пръст - дори с ръкавици.

СЕРТИФИКАТИ: ECE 22-05 и SNELL M2010/2015

Още

04 Окт 2017

ГЕРМАНСКАТА КОМПАНИЯ LIQUI MOLY ПОДКРЕПЯ ОТБОРА НА ЦСКА В ТРИ ФУТБОЛНИ СЕЗОНА

 

LIQUI MOLY обяви официално партньорството си с отбора на ЦСКА– мъже и детско-юношеската школа.

 

Компанията ще подкрепи клуба в продължение на три футболни сезона – от 2017/2018 до 2019/2020 година. Логото на марката присъства на стадион „Българска армия”, в официалния уеб сайт на ЦСКА, както и в зоната за интервюта в пресцентъра на клуба.

 

LIQUI MOLYе немска компания за производство на моторни масла и добавки номер 1 в Германия.

 

В продължение на години марката печели признанието „ТОП БРАНД” в своята категория, което е гаранция за постоянно високото качество на продуктите, отличната репутация и оценката на експерти и крайни потребители по цял свят.

 

Повече от 4000 продукта и присъствие в над 100 страни, цифри, зад които стоят над 60 години история и заслужено доверие в глобална марка с традиции като LIQUI MOLY.

 

„Ние вярваме в успеха на ЦСКА, в индивидуалните качества на всеки от футболистите и в отборната игра в името на победата. Подкрепяме клуба, защото ЦСКА е символ на традициите на поколения българи, пораснали с червено-бялата идея. Истинска чест е да сме партньори на отбор като ЦСКА, който продължава да печели най-важната победа през годините – любовта на многобройните фенове.”, коментира г-н Николай Стоянов, управител на фирма „Сенакс” ООД, официален вносител на LIQUI MOLY за България.

 

LIQUI MOLY подкрепя постиженията на спортисти от различни дисциплини навсякъде по света, като застава зад успехите не само на популярните отбори, но и на младите попълнения в детско-юношеските школи към клубовете.

 

Това е първото партньорство на LIQUI MOLY с професионален футболен отбор в страната, с което глобалната марка показва своето международно признание към спортните успехи на един голям български отбор като ЦСКА.

 

Партньорството с ЦСКА се развива и в полза на феновете на клуба, които притежават членска карта „Сърца червени”. LIQUI MOLY предоставя специални условия за всички членове при пазаруване на продукти на марката от търговските обекти на фирмата в страната. 

 

  

Още

20 Юни 2017

SONAX PROFILINE CERAMIC CC 36 С ПРЕМИЕРА НА ТУНИНГ ШОУ 2017

Най-мощната защита за автомобилната боя е факт в България – PROFILINE CERAMIC CC 36  от SONAX.

 

Вижте видеото, което ще ви остави без дъх, ТУК, а след това ще ви разкажем повече за това какво се случи на Тунинг Шоу 2017.

 

Идеята тръгна от организаторите, които ни предложиха да направим игра във Фейсбук и да изберем подходящ автомобил, върху който да положим покритието с живот 36 месеца.

 

Петя от София ни гласува пълно доверие и за два дни преобразихме нейното Audi – първо полиахме с професионалната намеса на машините RUPES, a след това нанесохме керамичното покритие.

 

  

 

Еластичността е сила с PROFILINE CERAMIC CC 36 , в което се убедиха всички посетители на Тунинг Шоу 2017, които за първи път видяха на живо преобразяването на автомобила на Петя. Тя е щастлива от промяната, ние още повече.

 

 

Керамичното покритие гарантира блясък, устойчив във времето, с дълготраен ефект, който отблъсква водата и частиците мръсотия. Това удължава живота на боята при правилна поддръжка с качествена автокозметика.

Иновативната технология изисква специфични умения от обучени експерти, затова керамичното покритие може да бъде нанесено единствено от професионалисти в специализирани сервизни центрове.

 

 

Тунинг Шоу 2017 е атракция, която автомобилните фенове очакват с голямо нетърпение всяка година. Ние също. И има защо.

 

 

Точно затова разгорещихме за втора поредна година мъжката половина от посетителите с еротичната автомивка на SONAX . Момичетата дадоха всичко от себе си в хладното юнско време, за да вдигнат градусите и да се промъкнат между капките дъжд. И успяха.

 

    

 

Ние събрахме неограничено количество положителни емоции от двата дни, през които подаръците от SONAX и RUPES не спираха да валят напук на дъждовното време.

 

 
 
 
И защото знаем, че повечето мъже обичат футбола, ей така ни хрумна да разиграем и няколко топки SONAX на терена на Тунинг Шоу 2017.
 
 
 
Една година ни дели от следващото Тунинг Шоу, но спомените от преживяванията ще ни стигнат точно за толкова време.
 
 
Още

23 Май 2017

САК, ПЪЛЕН СЪС СПОМЕНИ, САМО ЗА ТЕБ

Имаме си нова приятелка, която украсява шоурума ни, но не можем да й изберем име. Затова те викаме на помощ.

 

Напиши ни като коментар ТУК как според теб трябва да се казва, а ние може да ти подарим сак Liqui Moly! Ще изберем кръстника победител на 9 юни.

 

И както ние си имаме нашата приятелка, която чака да й дадеш име, така и ти не пропускай шанса да спечелиш сак, с който да приключенстваш навред със своите приятели! Е, не картонени, надяваме се :)

 

Идва лято, карай го по-лежерно, желаем ти сак, пълен със спомени!

 

Още

21 Апр 2017

МИНАЛОТО, КОЕТО СЪЗДАВА БЪДЕЩЕТО...В ТВОИТЕ РЪЦЕ!

Кой ще ни каже на кого е кръстена фирма Сенакс? Ето няколко жокера за него – той е един от най-добрите пилоти в историята на Формула 1, носител на три световни титли, загивапрез 1994 г. по време на състезание.

 

Напиши ни отговора си като коментар тук и може да спечелиш 6 колекционерски колички Ferrari от Hot Wheels! Играта стартира на 21 април и ще продължи до 9 май 2017 г.!

 

Понякога е важно да гледаш назад, за да може след това да вървиш все по-смело напред да си по-добър във всяко отношение.

 

Тази игра е специална за нас, защото ви караме да разпознаете един човек, който преди вече 23 години ни напусна, но следата му ще остане винаги. Този човек вдъхнови един друг човек да създаде „Сенакс”, да създаде нас!

 

Сети ли се за името му? Участвай, заслужава си!

 

Желаем ти успех!

 

Още

07 Апр 2017

ПРЕВЪРНИ ЖЕЛАНИЯТА СИ В РЕАЛНОСТ: ПОБЕДИТЕЛЯТ

Помниш ли, че през март обещахме, че ще сбъдваме желания? Речено- сторено!

 

Изтеглихме си победител от всички 280 симпатяги, коментирали поста и той се казва Асен Димитров!

 

Асен си пожела Sonax Xtreme Nano Pro - XTREME-но готин подарък, поне според нас :)  

 

Честито на Асен, сигурни сме, че продуктът ще му свърши идеална работа, на останалите- благодарим, че се включихте, скоро ще има не една, а две игри, в които си заслужава да участвате.

 

Следете страницата ни във Фейсбук , както и сайта ни, където всяка седмица има продукти с -25% отстъпка! 

 

Пролет е, петък е- усмихни се! 

  

Още

20 Мар 2017

ПРЕВЪРНИ ЖЕЛАНИЯТА СИ В РЕАЛНОСТ

Навън е пролетно, с усещане за копнеж и дъх на мечти, изобщо – идилия. Ето защо решихме, че е правилно, хубаво, забавно, дори задължително да сбъднем твоето желание!

 

Тъй като е време за почистване и нов старт, решихме да ти ударим едно стабилно рамо и да превърнем работата в удоволствие.

 

Сподели ни в коментар към този пост кой е любимият ти продукт от серията за външно почистване на SONAX и може да го спечелиш!

 

Играта стартира на 17 март и продължава до 7 април 2017. На 7 април ще изберем на произволен принцип един от всички, коментирали поста, и ще му пратим това, което си е пожелал.

 

Стиска ли ти да мечтаеш смело? Осмели се да поискаш…кой знае, може пък желанието ти да се превърне в реалност съвсем неочаквано!

 

Успех!

 

      

Още

10 Фев 2017

БЪДИ ВЛАСТЕЛИН НА ЗИМАТА СЪС SONAX: ПОБЕДИТЕЛЯТ

Снегът се стопи, но студът си стои! Ето защо на никого няма да му дойде зле един зимен комплект от Sonax.

 

За свое щастие, Цветан Илиев ще успее да пребори лошата видимост, замръзналите ключалки, стъкла, чистачки и пр., защото именно той е победителят в играта „Бъди властелин на зимата със Sonax”!

 

В нея ви питахме кой е третият продукт от серията, а повече от 800 от вас познаха- това е препарат за размразяване на стъкла (500мл)! Победителят изтеглихме на случаен принцип.

 

На Цветан честито, а останалите, не се тревожете - съвсем скоро ще има новаинтересна игра!

 

Ако се чудите какво да правите дотогава, имаме предложение. Кой не обича отстъпките- в eshop.senax.bg те нямат край! Остава само да изберете най-подходящите продукти за вас и да запомните, че всеки понеделник стартираме с нова промоционална кампания.

 

Не забравяйте и да следите Фейсбук страницата ни за още интересни новини и игри!

 

Още

18 Яну 2017

БЪДИ ВЛАСТЕЛИН НА ЗИМАТА СЪС SONAX

Минусови температури, пухкав сняг, коварен лед, лоша видимост, замръзнали ключалки, стъкла, чистачки...звучи плашещо, нали? Е, не се стряскай, защото ние идваме на помощ!

 

Пристигаме с тежката артилерия- висококачествена поддръжка за стъклата на автомобила ти! Защото един властелин трябва да вижда всичко, а не може да го направи, без да има кристално чисти стъкла.

 

Спечели комплект автокозметика SONAX с продукти против замръзване, лед и лоша видимост- идеални за подръжка на автомобила. Комплектът се състои от три продукта:

 

  1. Препарат за размразяване на ключалки
  2. Зимна течност за чистачки
  3. Препарат за...?

 

Тук си ти- напиши ни кой е третият продукт и можеш да си спечелиш целия комплект!

 

Играта стартира на 18 януари и ще продължи до 9 февруари 2017 г.! Победителят ще бъде избран на 10 февруари.

 

Можеш да се включиш, като ни напишеш в коментар кой е третият продукт от зимната серия SONAX ТУК

 

Желаем ти успех!

 

  

Още

12 Яну 2017

ЕТАНОЛ ПРЕД МЕТАНОЛ. ДА НА ЕТАНОЛА, НЕ НА МЕТАНОЛА

СБА /Съюз на българските автомобилисти/ предупреди преди няколко дни, че опасни течности за чистачки с висока концентрация на метанол се продават масово в повечето вериги хипермаркети в страната. Течностите са с 10 пъти по-високо съдържание на метанол от концентрацията 3 %, въведена като праг в редица европейски държави като Австрия, Германия, Швейцария, Финландия, Дания и други. По данни на СБА 80 % от случаите в страната попадат в тази категория.

 

„Сенакс” ООД е социално отговорна българска компания, която се стреми да развива един по-устойчив бизнес с принос за обществото и в полза на безопасността на пътя. Безспорно доказателство за този факт са продуктите, които фирмата предлага на пазара, сред които течностите за чистачки на немската компания за автокозметиката SONAX, лидер в сектора в Германия, както и тези на QUIXY.

 

Марките са гарант за качеството на услугите, предлагани в редица автокозметични центрове, сервизи, търговски обекти и вериги бензиностации.

 

QUIXY подкрепи кампанията „Не си сам на пътя” и преди две години стана част от инициативата на радио N-JOY, радио Z-Rock и ДЗИ.

 

Течностите за чистачки, които компанията продава съдържат етанол, който е напълно  безопасен за здравето и няма токсично действие върху живите организми.

 

Ниската цена на продуктите с метанол е основната причина, заради която потребителите купуват опасните течности и излагат на риск, както себе си, така и семействата си, най-вече децата, които са особено податливи на отровните изпарения. При контакт с течност, която съдържа метанол вредите за човешкото тяло не са за подценяване. Симптомите варират от главоболие, световъртеж, гадене и повръщане до губене на зрение, увреждане на централната нервна система, състояние на кома и смърт. Опасното вещество метанол може да попадне в организма през кожата, при допир, както и при вдишване, коментират медицинските специалисти.

 

Отговорността за това тези течности да се продават още на пазара е на всички – институциите в държавата, производителите, медиите и хората, които поради своята неинформираност продължават да избират евтин и опасен вариант, когато се качват зад волана.

 

Опасността за здравето нараства още повече, когато шофьорите потеглят на дълъг път през зимата, времето навън е мразовито и парното в автомобила работи без прекъсване. В този случай токсичните пари на метаноловите течности масово навлизат в купето през вентилационната система, алармират от СБА.

 

Регулаторната рамка на ЕС е само един от инструментите за ограничаване на употребата на метилов алкохол в бита, защото всяка страна има право да въведе допълнителни рестрикции и санкции във връзка с реалната опасност от използването на течности, които съдържат токсичното вещество.

 

Експертите от СБА съветват шофьорите да предпочитат течностите за чистачки с етанол, който е напълно безопасен на здравето. Колкото е по-токсичен един продукт, толкова е по-ниска неговата цена.

 

„Четете внимателно етикетите и се доверете на марки с гарантиран произход на продуктите. Ако видите пиктограма с череп и кости, потърсете друга течност за чистачки.”, коментират специалистите от фирма „Сенакс” ООД.

Още

09 Яну 2017

ИЗЖИВЕЙ ГОРЕЩА 2017 Г. С ПОДАРЪК ОТ LIQUI MOLY: ПОБЕДИТЕЛИТЕ

Започваме годината подобаващо- с раздаване на награди! 

 

Петима от вас, които отговориха на въпроса "Коя е твоята дума на 2016 г.?", зададен  ТУК , си спечелиха по един еротичен многолистен календар от LIQUI MOLY!

 

Имената на късметлийте са:

Валентин Маринов

Стойчо Георгиев

Слави Янакиев

Веселин Джонов

Мартин Йорданов

 

Честито, и да си го ползвате с удоволствие :)

 

А останалите- бързайте към Facebook страницата ни и следете зорко- съвсем скоро ви очаква съвсем нова игра!

 

 

Още

22 Дек 2016

ИЗЖИВЕЙ ГОРЕЩА 2017 Г. С ПОДАРЪК ОТ LIQUI MOLY

Изстрелваме се към празниците с пълна газ, а пък тази Коледа поговорката „очи пълни, ръце- празни” не важи при нас!

 

Приготвили сме ти гореща подарък, който ще разпалва страстите, ще вдига градуса, направо ще чупи термометъра, независимо от сезона! Готов ли си за него?

 

Кликни ТУК и ни напиши в коментар коя е твоята дума на 2016 година, а ние ще подарим на петима късметлии по един еротичен многолистен календар от LIQUI MOLY!

 

Играта стартира на 22 декември 2016 г. и продължава до 8 януари 2017 г. Победителите ще изтеглим на 9 януари 2017 г.

 

Бързай към Facebook страницата ни и не изпускай шанса си. Пожелаваме ти успех!

 

За една страстна и безопасна 2017-а ;)

 

Още

16 Дек 2016

ЕДНА РАЗЛИЧНА КОЛЕДНА КАРТИЧКА

Весела Коледа и щастлива Нова година!

Ако на пръв поглед това послание Ви изглежда прекалено стандартно, то продължете да четете, за да откриете защо тази година нашата коледна картичка е по-различна.

Обичаме хората и нещата, които носят специален заряд. Опитахме се да претворим нашето усещане за света в коледната картичка на фирма „Сенакс”, която е отпечатана върху рециклиран картон.

1 тон рециклиран картон спасява 13-17 дървета, спестява 320 л. нефт, 4 100 kW/h електроенергия, 26 000 – 31 000 л. вода и 2 – 4 м3 площ на сметището.

Факти, над които си струва да се замислим, когато сме изправени пред избора за използване на природните ресурси.

Една неотсечена елха, благодарение на хора като теб. Щастливи сме, когато срещаме отношение по посока на нашето мислене.

Искахме картичката да е повече от лична и получателите да почувстват енергията, която ние, хората от екипа на „Сенакс”, вложихме в ръчната изработка.

Пожелаваме ви 2017 година да е изпълнена със ЗДРАВЕЛЮБОВ и БЛАГОДАРНОСТ!

Благодарим на нашите приятели от Idea Hobby, които ни подкрепиха в изпълнението на творческата идея.

Още

07 Дек 2016

РЕСТАРТИРАЙ ЗИМАТА С ПОДАРЪК ОТ SONAX: ПОБЕДИТЕЛИТЕ

Откриваме коледния сезон с ударна доза подаръци - не един, не два, а цели три! :)  

 

Решихме да ви подготвим не само за зимата (за да я изненадате вие, а не тя да изненадва вас), но и за всички други сезони.

 

Как ще го направим? Естествено, с подаръци от SONAX! А именно: 

 

- зимна течност за чистачки Xtreme, готова за употреба - 3л.

 

- чанта за багажник 

 

- кърпа от микрофибър за интериор и стъкло

 

В томболата за страхотните ни награди участваха всички клиенти на eshop.senax.bg, поръчали минимум два продукта от зимната серия на SONAX в периода 17 ноември - 4 декември.

 

А големите ни победители са:

 

Любомир Илиев

 

Петя Караиванова

 

Николай Кръстанов

 

На печелившите- честито!

 

А останалите, не се тревожете - съвсем скоро ще има още интересни игри!

 

Ако се чудите какво да правите, докато стане време за нова игра, имаме предложение. Кой не обича отстъпките- а в eshop.senax.bg те нямат край! Остава само да изберете най-подходящите продукти за вас и да запомните, че всеки понеделник стартираме с нова промоционална кампания.

 

Не забравяйте и да следите Фейсбук страницата ни за още интересни новини и игри!

 

 

Още

28 Ное 2016

РЕСТАРТИРАЙ ЗИМАТА С ПОДАРЪК ОТ SONAX

Новата игра е тук и ти дава повече за една по-различна зима – твоята!

Навън вали пухкав сняг, или не вали. Тази зима прилича на ледена епоха, или не прилича. Каквито и да са синоптичните прогнози, няма никакво значение, защото SONAX е автокозметика номер 1 за всяка ситуация.

Поръчай минимум два продукта от зимната серия на SONAX и участвай в томболата за три изкушаващи награди:

- зимна течност за чистачки Xtreme, готова за употреба – 3л.

- чанта за багажник

- кърпа от микрофибър за интериор и стъкло

Как ти се струва това предложение? Точно за сезона, точно за теб.

Играта стартира на 17 ноември и продължава до 4 декември 2016 гПечелившите участници ще бъдат изтеглени с жребий на 7 декември 2016 г. Победителите ще бъдат обявени тук, както и в страницата на eshop.senax.bg, във Facebook.

В играта могат да участват всички клиенти на eshop.senax.bg, направили поръчка на продукти SONAX до 4 декември 2016 г.

Ако се чудиш какво да правиш, докато изтеглим печелившите участници, то ние имаме предложение за теб. Кой не обича отстъпките, а в eshop.senax.bg те нямат край. Остава ти само да избереш най-подходящите продукти за теб и да запомниш, че всеки понеделник стартираме с нова промоционална кампания.

Желаем ти късмет в играта и приятно пазаруване!

  

Още

13 Окт 2016

РАЗХОДИ СЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА С ПОДАРЪК ОТ SONAX

И нека да вали, когато до мен си ти! Новата игра на eshop.senax.bg е за теб и цялото семейство.

Продължавай да се разхождаш през всички сезони, събирай златни есенни спомени и се радвай на всеки миг с хората до теб.

Поръчай продукти на SONAX от eshop.senax.bg и участвай в томболата за фамилен чадър.

Диаметър 1.50 м., как ти се струва? Размерът има ли значение, когато навън вали?

Играта стартира на 10 октомври и продължава до 24 октомври 2016 г.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени с жребий на 26 октомври 2016 г.

Победителите ще бъдат обявени тук, както и в страницата на eshop.senax.bg, във Facebook.  

В играта могат да участват всички клиенти на eshop.senax.bg, направили поръчка на продукт/и SONAX до 24 октомври.

Оглеждай се за кампаниите на eshop.senax.bg и не забравяй, че всяка седмица поне един от всички продукти на SONAX е с – 25 % отстъпка.

Желаем ти късмет!

И нека да вали, когато чадър в багажника си имаш ти!

 

    

Още

04 Окт 2016

СПЕЧЕЛИ ПЛОДОВ АРОМАТ ЗА ТВОЯТА КОЛА: ПОБЕДИ

Кой не обича уханието на свежи цитрусови плодове да се разнася навсякъде около него и да го пренася в свят на блаженство и релакс?

Е, трима от нашите клиенти ще усетят чувството съвсем, съвсем скоро.

Щастливците, спечелили си аромати от My Shaldan, са:

Цветана Стоянова

Димитър Динов

Петър Киров

В томболата участваха всички, направили поръчка от eshop.senax.bg в периода 13-30 септември.

Честито на Цветана, Димитър и Петър, желаем ви много благоуханни пътувания и вълнуващи пътешествия!

Следете Фейсбук страницата и сайта ни за нови интересни игри и много, много награди!  : )

Още

13 Сеп 2016

СПЕЧЕЛИ ПЛОДОВ АРОМАТ ЗА ТВОЯТА КОЛА

Наесен с песен и плодов аромат за твоята кола от новата игра на eshop.senax.bg.

 

Цитрусови нотки или ухание на праскова и билки- какво предпочиташ?

 

Поръчай продукти от eshop.senax.bg и участвай в томболата за един от трите ароматизатора My Shaldan, с аромат по избор.

 

Пътeшествието е по-приятно, когато около теб ухае на натурален и свеж аромат, а ти си с любимите хора.

 

Играта стартира на 13 септември и продължава до 30 септември 2016 г.

 

Печелившите участници ще бъдат изтеглени с жребий на 4 октомври 2016 г.

 

Победителитеще бъдат обявени тук, както и в страницата на eshop.senax.bg,във Facebook.

 

В играта могат да участват всички клиенти на eshop.senax.bg, направили поръчка до 30 септември.

 

Не пропускай да разгледаш седмичните промоции в eshop.senax.bgи се наслаждавай на живота в различните му аромати!

 

Желаем ти късмет! 

 

  

Още

08 Сеп 2016

ИГРАЙ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИ САК И ПЪТЕШЕСТВАЙ ПРЕЗ ЛЯТОТО: ПОБЕДИТЕЛЯТ

Лятото бърза да си замине, ние, естествено, няма да го пуснем толкова лесно, и от своя страна пък бързаме да дадем награда!

 

Избрахме си шампион за периода 24 август – 8 септември. Това е периодът на играта ИГРАЙ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИ САК И ПЪТЕШЕСТВАЙ ПРЕЗ ЛЯТОТО– за да участвате в томболата за туристически сак Champion, трябваше да се регистрирате на eshop.senax.bg и да направите поръчка за повече от 50 лв.

 

Е, било каквото било, както се казва, имаме победител!

 

И той се казва Светослав Жоров!

 

Честито на Светослав, пожелаваме му да е шампион на всеки сезон и да изживее минимум (милион) приятни емоции с новия си сак.

 

Следете Фейсбук страницата и сайта ни за нови интересни игри и много, много награди!  : )

 

 

  

Още

24 Авг 2016

ИГРАЙ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИ САК И ПЪТЕШЕСТВАЙ ПРЕЗ ЛЯТОТО

Независимо дали предпочиташ лято на бързи обороти, изпълнено с пътешествия, приключения и силни усещания, илио братното – уют, спокойствие и мързеливи дни, задължително трябва да си подготвен.

 

Ние знаем това, затова ще ти направим чудесен подарък, който ще ти е верен спътник и помощник целогодишно, а именно – туристически сак Champion!

 

Регистрирай се в eshop.senax.bg, поръчай продукти на стойност над 50 лв. и може да си спечелиш чисто нов сак, който без проблем ще побере всичките ти спомени!

 

Играта стартира на 24 август и продължава до 7 септември 2016 г.

 

Големият победител ще бъде изтеглен с жребий на 8 септември 2016 г.

 

Ще го обявим тук, както и в страницата на eshop.senax.bg, във Facebook 

 

Не пропускай да разгледаш седмичните промоции в eshop.senax.bg.

 

Стани шампион със Senax и Champion!

 

Успех! :)

 

  

Още

17 Авг 2016

ГРАБНИ ЛЯТНА ТЕЧНОСТ В РАЗГАРА НА СЕЗОНА: ПОБЕДИТЕЛИТЕ

Олимпиадата е в разгара си, лятото - и то, ето защо решихме да поддържаме "горещото" темпо и да раздадем малко награди! 

 

SONAX обеща да подари на трима шампиони, регистрирали са на eshop.senax в периода 21 юли - 14 август, по един от своите топ летни продукти - течност за стъклочистачки Red Summer, концентрат 1:50. И, естествено, спазва атрактивното си обещание.

 

 

И така, да обявим щастливците. Честито на:

 

Петър Петров

 

Дамян Войков

 

Калина Монова

 

 

Пожелаваме ви едно усмихнато, вълнуващо и вдъхновяващо лято!

 

Останалите...и на вас пожелаваме същото. :)

 

Очаквайте новите ни игри и следете страниците ни във Facebook и Google Plus за седмичните промоции. 

 

    

Още

21 Юли 2016

ГРАБНИ ЛЯТНА ТЕЧНОСТ В РАЗГАРА НА СЕЗОНА

Лято, пътешествия и спомени от нови места. Познато ли Ви е това чувство?

 

Новата лятна игра на eshop.senax.bg стартира с три награди от SONAX.

 

Най-добрата немска марка в грижата за автомобилa, Ви подарява един от най-предпочитаните продукти през лятото - течност за стъклочистачки Red Summer, концентрат 1:50.

 

Регистрирайте се в eshop.senax.bg и участвайте в томболата за една от трите награди.

 

Пътувайте на воля, докато SONAX се грижи за безупречната чистота на Вашата кола.

 

Играта стартира на 21 юли и продължава до 14 август 2016 г.

 

Печелившите участници ще бъдат изтеглени с жребий на 17 август 2016 г.

 

Победителите ще бъдат обявени тук, както и в страницата на eshop.senax.bg във Facebook- https://www.facebook.com/eshop.senax.bg

 

В играта могат да участват всички новорегистрирани клиенти на eshop.senax.bg до 14 август.

 

Не пропускайте да разгледате седмичните промоции в eshop.senax.bg.

 

Желаем Ви късмет в играта и нови приключения през лятната ваканция.

Още

12 Юли 2016

ПЕЧЕЛИВШИ В АТАКУВАЙ ИГРАТА И СПЕЧЕЛИ ФУТБОЛНА ТОПКА

Европа си има нов шампион – Португалия, а ние победител в играта за футболни топки SONAX.

 

Вярвате или не, само един от всички участници в играта е познал финалистите на Европейското първенство по футбол - Португалия и Франция.

 

Честито на Lyudmil Mozokov!

 

Шампион не се става толкова лесно, а титлата е само една.

 

Но в играта на eshop.senax.bg, футболните топки са десет и затова решихме да наградим всички участници, които са познали поне един от финалистите на Европейското първенство по футбол.

 

Честито на печелившите:

 

Мирослав Ковачев

Рос Ко

Denis Seidali

Martin Yordanov

Румен Попов

Mitaka Mitaka Chef

Karlos Baka

 

Желаем Ви повече голове и победи с топката на SONAX.

 

Очаквайте новите ни игри и следете седмичните промоции.

 

Още

14 Юни 2016

АТАКУВАЙ ИГРАТА И СПЕЧЕЛИ ФУТБОЛНА ТОПКА SONAX

Европа е футбол!

 

Онлайн магазин eshop.senax.bg излиза на терена и Ви предизвиква в новата игра на платформата.

 

Познайте кои два отбора ще играят на финала на Европейското първенство по футбол и участвайте в томболата за 10 оригинални футболни топки SONAX.

 

Гледайте мачовете, коментирайте с момчетата или момичетата, анализирайте резултатите и ни изпратете Вашите предположения на лично съобщение до 30 юни в страницата на SENAX.BG/eshop във Facebook – https://www.facebook.com/Senax.bg

 

Очакваме една от най-оспорваните битки в историята на eshop.senax.bg и 10 победителя в играта, за които футболното лято ще продължи с топка от SONAX.

 

Играта стартира на 15 юни и продължава до 30 юни 2016 г.

 

Победителите ще бъдат изтеглени в томбола между всички участници, изпратили верен отговор.

 

Печелившите участници ще бъдат обявени на 12.07.2016 г. в страницата на SENAX.BG/eshop във Facebook – https://www.facebook.com/Senax.bg,  както и в интернет страницата на SENAX.BG/eshop.

 

10 оригинални футболни топки SONAX и една от тях може да е Ваша!

 

Играйте на терена и онлайн!